Capçals per a llit

Troba els capçals de llit ideals per al teu dormitori.

Una part important de l'estètica del dormitori és el llit i en combinació amb els capçals de llit defineixen en gran part l'estil de l'habitació. Disposem d'una àmplia varietat de capçaleres, perquè trieu el tipus que més s'adapta a les vostres necessitats. Troba els millors capçals de forja, capçals entapissats o capçals penjats. Tria el que més t'agradi i gaudeix dels dormitoris amb més estil gràcies a Mobiprix.Recorda que el teu capçal de llit ha d'estar a la mateixa alçada que el matalàs i canapè del teu llit, per evitar que hi pugui haver problemes amb buits entre el llit i el capçal o que simplement sigui de mida diferent. A més, aquests capçals de llit tenen les seves calaixeres ideals per combinar, que amb elles faran una decoració perfecta per a la teva habitació.
Capçal d'ecopell model Helios

Capçal d'ecopell model Helios

Color únic
En stock
129,00
Capçal de matrimoni model Anke

Capçal de matrimoni model Anke

ArtisanRoureAlbian
En stock
169,00
Capçal de matrimoni model Areta

Capçal de matrimoni model Areta

ArtisanRoureAlbian
En stock
149,00
Capçal metàl·lic model Cares

Capçal metàl·lic model Cares

Color únic
En stock
129,00
Capçal metàl·lic model Manresa

Capçal metàl·lic model Manresa

Color únic
En stock
79,00
Capçal penjat d'ecopell model Blanes

Capçal penjat d'ecopell model Blanes

Color únic
En stock
119,00
Capçal amb prestatges model Cleo

Capçal amb prestatges model Cleo

AlboShamalNaturale
En stock
269,00

Capçals de llit

Un dels elements que sol passar més desapercebut en dissenyar una habitació habitació és precisament el capçal del llit, i curiosament és un dels elements decoratius que més crida l'atenció en qualsevol habitació. El capçal de llit per ocupar un lloc preeminent dins de la distribució ja que ocuparà un gran espai i normalment sol estar col·locat al centre geomètric de la paret principal de l'habitació.Precisament per això triar un bon capçal de llit és essencial en qualsevol tipus de decoració que vulguem pensar, per això mobiprix hem elaborat un catàleg de gran qualitat on podreu trobar capçals de llit preus imbatibles. Imitem a fer-me una ullada perquè podràs trobar els capçals de llit més moderns i fins i tot més vintage i tradicionals. Tot i al millor preu del mercat.

Capçaleres entapissats

L'entapissat és una tècnica molt antiga de dissimular els capçals de llit, ja que normalment estructures grans de ferro a l'aire no solien agradar a la major part de les persones. Mitjançant l'entapissat es pot cobrir el capçal amb una pell que cobreix una doble funció per una banda ens permet amagar aquests suposats antiestètics ferros segons l'estil de decoració que estiguem utilitzant i per altra banda protegeix el propi capçal de les inclemències del dia a dia i contacte amb l'aire.Actualment tots els capçals entapissats es troben elaborats amb pell sintètica o tela, així s'aconsegueix una resistència extra que no s'aconsegueix amb els entapissats tradicionals de pell d'animal. El capçal entapissat és més propi d'estils tradicionals i sobretot per a llits de matrimoni, ja que juntament amb els capçals de fusta van ser un dels primers que es van començar a utilitzar a les cases. Si volem transmetre precisament aquest aire senyorial i antic triar un capçal entapissat una de les millors decisions que podem arribar a prendre, si per contra ens trobem en ambients humits o que hi ha gran contrast entre el fred i la calor al llarg del dia i de la nit triar un capçal entapissat protegir lestructura central i evitarà que es desgasti tan ràpidament.

Capçal de llit de pell

Actualment l'entapissat dels capçals de llit és tot de pell sintètica, ja que és molt més resistent i duradora en el temps que la pell d'animal. No obstant això, hi ha imitacions perfectes d'aquesta mateixa pell en les solucions artificials i que a sobre ens permetrà adquirir un capçal de llit més barat. Aquest tipus de capçals són molt recomanables i el que volem construir a la nostra habitació és un ambient rústic, et recordo molt més el camp o la vida en entorns més salvatges

Tipus de capçaleres de llit depenent del material

Capçal de fusta

El capçal de fusta és la forma més antiga que podem trobar de capçal, normalment sol estar elaborat en fustes nobles com pot ser la del roure o la de la noguera precisament perquè el capçal ocuparà un lloc privilegiat en la decoració de casa nostra. En aquest tipus de capçaleres tenim dos tipus de decoració possibles, per una banda tenim la tradicional que podem trobar amb intricats motius tallats a la pròpia fusta i per altra banda tenim la versió més moderna on la fusta es presenta en línies simples i rectes.Una forma alternativa d'aquest capçal de fusta que s'està veient a cada vegada més cases d'estil modern o industrial he recorregut al que es coneix com a imitació de palet on el capçal de fusta és presentat simplement com una successió de taulons, degudament tractat i condicionats, per donar un aire decoratiu molt més desenfadat. I un altre tipus addicional des de capçal és el capçal nòrdic on normalment la fusta sol ser presentada com una peça massissa que trenca la monotonia cromàtica en aquest tipus d'estils decoratius on predominen els blancs i els grisos, el capçal de fusta massissa pel seu gran pes i per la seva normalment voluminosa grandària és recomanable com a capçal per a llit de matrimoni.

Capçal de llit de forja

El capçal de ferro forjat és precisament el tipus de capçal que antigament se sol intentar ocultar amb un entapissat. Presenta el principal avantatge sobre la fusta en què és molt més resistent i durable per la qual cosa podia sobreviure molt millor el pas del temps i les generacions. També és un capçal molt més pesat i difícil de manejar que el capçal de fusta, fil rústic de les tècniques que existien antigament al forjat del ferro impedien que poguessin ser especialment estètics a la vista una altra de les raons per les quals es preferia els capçals entapissats.Actualment els capçals de llit de forja no solem trobar a habitacions que volen aconseguir un estil industrial, ja que és precisament la combinació de materials crus com el maó, el ferro o el vidre el que aconsegueixes ambient tan de fàbrica que busquen els estils industrials. El capçal de llit de ferro a més actualment pot ser construït de manera que faci delicats motius de ferro, evitant el seu aspecte tan dur i rugós que igualment s'intentava amagar amb entapissat. El capçal de llit de ferro forjat a més és molt valorat en ambients moderns, ja que davant de la fusta no transmet aquest aire rústic i depenent de com es tracta l'acer pot ser molt compatibles amb decoracions minimalistes.

Capçal de llit modern

L'estil modern bàsicament el que volem és que els mobles que utilitzem a l'habitació no vaig cridar l'atenció per a res, que siguin precisament discrets. Però tant un capçal de llit modern precisament haurà de tenir això, discreció. Normalment el ferro per tant serà l'element triat en aquests tipus de capçals de llits, de què pot ser modelat línies fines que tanmateix s'han igual de resistents que les que podríem aconseguir amb taulons de fusta. Pel que fa al color solen ser capçals de tons apagats com a negre o els grisos, cosa que també és compatible amb un capçal de llit de ferro o d'acer. També sol ser de mida reduïda ja que el que no volem precisament és tenir una gran estructura al cap del nostre llit.Si per contra volem apostar per un capçal de fusta modern el que haurem de fer és intentar trobar una estructura de fusta que sigui discreta i que normalment sigui una fusta per exemple d'això de noguera on el color sigui més setinat que en altres tipus . Fins i tot podem trobar capçals de llit de fusta pintats com per exemple un capçal de llit blanc on la fusta tingui encara més discreció i que pugui ser tractada de diferents maneres per quadrar amb la resta de la decoració de l'habitació.Tot i això recordem que el capçal sol ser una peça indispensable de la pròpia estructura del llit ja que aporta pes i evita que els taulers i l'estructura general acabi cedint amb el pas del temps

Capçal de llit vintage i antic

Quan parlem d'un capçal de llit vintage parlem definitivament de la fusta. La fusta és l'element rei quan ens volem retrotreure a temps més passats ja que precisament aporta aquest toc rústic i de camp que tant estem buscant a l'hora de recórrer a l'estil vintage. A més, la fusta com hem comentat pot ser tractada de molt diferent perquè precisament aquest capçal vintage tingui aquests intricats motius que tant estem buscant en aquest tipus de decoració. En aquest cas la mida no és rellevant a l'hora d'escollir un capçal ja que a les mides estàndard podem trobar una gran varietat de formats.En general, tipus de capçals de llit és molt recomanable per a llits de matrimoni, ja que la seva estructura normalment massissa serà molt útil a l'hora de mantenir la integritat del llit. A l'hora d'escollir aquest tipus de capçal però hem d'anar amb compte ja que normalment solen ser difícils de manejar i per tant hem de tenir molt segura la posició del llit a l'habitació, cosa que també pot afectar la dimensió de la resta de mobles com ara les tauletes de nit o els armaris.

Capçal per a llit de matrimoni

És difícil tenir un llit de matrimoni sense realment tenir capçal ja que l'estructura del llit depèn moltes vegades de la pròpia força que pot exercir aquest capçal sobre els taulers i el somier. Atès que les mesures d'un llit de matrimoni són estàndard també passa el mateix amb el dels seus capçals, per la qual cosa en general seguint les recomanacions que t'hem donat sobre diferents estils i tipus de capçal podràs trobar el teu capçal per a llit de matrimoni ideal. Simplement has de tenir en compte que serà difícil la manipulació del propi llit de manera que has de tenir segur des del principi on vulguis col·locar el teu capçal. Els capçals de llit que venem a mobiprix troben a un preu imbatible pel que independentment del capçal de matrimoni que triïs estaràs triant qualitat al millor preu